PIZZASERVICE ROSSINI

PIZZASERVICE ROSSINI Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1632 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzaservice Rossini. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 22:09 keurige bezorger en heerlijke pizza.s
24 jun 2022 om 21:07 By far de lekkerste pizza die ik in tijden heb gegeten. Royaal belegd, en goed op smaak. En zeevruchten waren heerlijk, niet zo taai zoals vaak op pizza. Goed warm ook. Bezorging ook prima, app gaf 45min aan, maar het was er binnen een halfuur.
20 jun 2022 om 18:59 Ik denk dat er een nieuwe pizzabakker was want allebei de pizza’s waren te lang in de oven geweest. Gehakt verbrand en deeg droog. Ben ik niet gewent van Rossini
15 jun 2022 om 21:59 De lasagna was voortreffelijk, erg smaakvol. Snelle levering en het eten was goed warm. Een aanrader!
8 jun 2022 om 20:39 goed
23 mei 2022 om 10:25 We bestellen al jaren bij Rossini, blijft perfect.
20 mei 2022 om 23:52 ondanks de hoge minimumbedrag in mijn. buurt bestel ik het want dit is de beste pizza ooit
15 mei 2022 om 22:42 Heel warm afgeleverd en eerder dan aangegeven, top!
7 mei 2022 om 20:41 Heerlijke pizza’s en snelle en nette bezorging
6 mei 2022 om 21:39 Zeer goed geholpen
28 apr 2022 om 7:42 Heerlijk!