ROSSINI SPIJKENISSE

ROSSINI SPIJKENISSE Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1320 beoordelingen
13 jan 2020 om 21:04 Pizza was pittig, maar had dat niet besteld
9 jan 2020 om 20:24 Eten van Rossini heb ik eigenlijk nooit klachten over. Snel, smakelijk en warm en met een glimlach bezorgd...Gewoon top
7 jan 2020 om 17:51 De bezorgtijd was erg snel.We hadden twee pizza's Calzone besteld. Naar ons idee zat er wel heel erg veel kaas en weinig andere ingrediƫnten in de pizza. Of we dit nog een keer doen betwijfelen we. Misschien toch eens naar een andere pizzabezorgdienst.
28 dec 2019 om 1:36 Pizza was heeeel lekker! Zeker voor herhaling vatbaar. Kippenvleugeltjes waren wat minder en de spicy patato wedges waren goed van smaak, maar kwam dicht verpakt aan dus ze waren heel slap. Misschien anders verpakken?
21 dec 2019 om 20:09 altijd goed,zo lang dat ik daar besteld
19 dec 2019 om 23:24 Bezorgtijd was zo lang gepland.
12 dec 2019 om 13:58 Altijd super lekker en altijd goed warm. We zijn vaste klanten, want bij Rossini is het gewoon het lekkerste.
7 dec 2019 om 18:44 Lekkere Mexicaanse pizza
29 nov 2019 om 21:22 Lasagne en pizza was weer heerlijk zoals altijd
19 nov 2019 om 21:49 Top, nog nooit zo snel iets binnen gehad. Pizza was super warm en lekker. Aanrader
15 nov 2019 om 23:19 Was goed
15 nov 2019 om 7:33 Pizza was niet lekker